La Soupe - Soep zoals het hoort!
HOME  |  OVER ONS  |  ONZE SOEPEN  |  TIPS & TRICKS  |  MEDIA  |  CONTACT

Tips en tricks om onze soep nog beter te maken!









Ontdek het assortiment

Mengen van soepen


Om uw soep nog beter te maken, kan je een paar soorten mengen. Zo kan de groentesoep met balletjes, de bouillonsoep met balletjes en de kippensoep bijna met elke soep gemengd worden.

Onze persoonlijke voorkeuren:
Tomatenroomsoep met balletjes + kippensoep
Aspergeroomsoep + kervelsoep met balletjes
Tomatensoep met balletjes + bonensoep
Tomatensoep met balletjes + groentesoep met balletjes
Broccolisoep + groentesoep met balletjes
Hongaarse goulashsoep + bonensoep
 

Soep verfijnen


Door het toevoegen van garnituren kan u van uw "La Soupe" een echte feestsoep maken.

Enkele suggesties:
Visroomsoep met een scheutje room, grijze garnalen en een beetje peterselie.
Erwtensoep: voeg nog een gebakken korstje of extra spek toe.
Uiensoep, toevoegen van geraspte kaas.

 

Soep als saus


Enkele van onze soepen kunnen zonder toevoeging van water perfect als basis gebruikt worden voor sausen.

Voorbeelden:
Goulashsoep voor het maken van een wildsaus.
Tomatensoep voor het maken van een pastasaus.